Diputació de Girona
back to top
 

Tim Harris

President de la Secció dels Arxius Locals, Municipals i Territorials (SLMT) del Consell Internacional d’Arxius (ICA) i membre de la Secció dels Arxius de l’Esport.
tim_harris

Tim Harris

Des de l’any 1986 fins a l’actualitat és subdirector del London Metropolitan Archives (LMA). Amb anterioritat havia treballat al Consell del Gran Londres (Greater London Council), institució de govern local de l’anomenat Gran Londres, i a la Universitat d’Oxford els anys 1983 i 1984.

Té una àmplia experiència en la gestió i direcció de projectes de documentació i arxius, entre els quals cal destacar el projecte «European Visual Archives», en relació amb la recuperació i digitalització de fons fotogràfics i de la imatge; el Keats House Restoration Project, en relació amb la rehabilitació i reorganització documental de la casa on va viure John Keats, un dels principals poetes del romanticisme anglès; el projecte «City of London Heritage Gallery», per posar a l’abast del públic els tresors documentals provinents del London Metropolitan Archives; la reorganització de les habitacions públiques de l’LMA, o la reorganització de la Guildhall Library. També ha dirigit o participat en diversos projectes finançats per la Unió Europea com: EVA, EVAMP, SEPIA i EUAN.

En relació amb el Consell Internacional d’Arxius, n’ha estat secretari, dins la Secció d’Edificis d’Arxius i Equipaments Arxivístics (ICA/CBQ) durant els anys 2000 i 2004; president de la Secció dels Arxius Locals, Municipals i Territorials (ICA/SLMT) des de l’any 2012 fins a l’actualitat; membre de la direcció del Grup d’Experts sobre Edificis d’Arxius i el seu Entorn (ICA/EGABE), i membre de la Secció dels Arxius de l’Esport (ICA/SPO).

Ponència

The London approach to documenting the 2012 Olympic Games